DON'T BE A NUMBER, BE A PAINTED JACK!

Mannen: you are what you wear. Soms met een dikke knipoog. Of met een ingetogen 'wauw'-effect. Painted Jack is er voor de man die zich af en toe niet al te serieus durft te nemen. Die durft uit te stralen dat hij anders is dan anderen. Die het heerlijk vindt om na een dag hard werken een avondje te ouwehoeren met de jongens. Life is one big party, remember?

MOET EEN SCHILDERIJ AAN DE MUUR HANGEN?
Voor die man is er Painted Jack. Ontwikkeld door drie vrienden die zich afvroegen of een schilderij alleen maar aan de muur moet hangen... Nee toch? En dus maken zij met Painted Jack een statement. Grafisch vormgever Vin Baltussen, landschapsontwerper Werner Hendriks en projectinrichter en kunstenaar Bart Berbers schiepen een uniek colbert. Deze Painted Jack draagt als print een schilderij van Bart Berbers. Kleding ontmoet kunst!

WAT IS EEN PAINTED JACK?
Een unieke vormgeving rond een thema. Voor deze eerste serie is gekozen voor 'vierkant'. Verspringend worden de panden uit de stof gesneden zodat geen enkel colbert hetzelfde is. Painted Jack verschijnt in een gelimiteerde oplage van honderd stuks. Jouw Painted Jack heeft een label op de binnenzak waarop onder meer jouw unieke nummer en je naam gedrukt staan. Dit alles onderstreept het eigenzinnige karakter. Want Painted Jack is er niet voor zomaar iedereen.  

KIJK-HEM-NOU, MAAR DAN MET STIJL...
Sterker, met een Painted Jack laat je zien anders te zijn dan de rest. Niet op de manier van kijk-hem-nou, maar wel gedistingeerd 'apart'. Al vanaf een afstand word je nieuwsgierig, maar pas dichterbij zie je de kleuren en nuances. Wie dát draagt, moet zich wel super voelen! Je acteert er net zo makkelijk mee op een chique receptie als aan de bar van een bruin café.

IK WIL OOK EEN PAINTED JACK
Past deze jas jou? Join the club of Painted Jackers. Hoe het werkt? Ga naar BESTELLEN. Daar dien je je eerst te 'ontnummeren'. Huh? Juist! Door je persoonlijke nummer te kiezen uit één van de honderd blokjes. Vervolgens krijg je een meetkaart met meetlint toegestuurd. Zo neem je zelf je maten op, waarna de patroonmaker aan de slag gaat. Maatwerk dat jou letterlijk op je lijf geschreven is. Natuurlijk kun je ook op de website je maten direct doorgeven.

EN DAN?
Je krijgt een plekje op de site. Met een korte omschrijving van jezelf erbij: passie, dromen en drive. Wees daarbij zo creatief als je zelf maar wilt. De founders van Painted Jack hebben op hun avontuur veel ideeën opgedaan die ze graag met je willen delen. Maar ze zijn ook benieuwd naar jouw visie, innovaties en plannen. Zo inspireren we elkaar. Meer weten over de Painted Jack club?  

<terug